Serviceavtal

Håll din hemsida uppdaterad och säker

Slipp ansvaret och spara tid

Med Logofactorys serviceavtal som är speciellt framtaget för WordPress-hemsidor får du 1 gratis konsulttimme varje månad att spendera fritt hur du vill på din hemsida.

Detta ingår i serviceavtalet

gul avdelare

Säkerhetskopiering och återställning

Regelbunden backup av både hemsida och databas sker dagligen, veckovis eller månadsvis. Alla filer lagras tryggt och säkert och full återställning av hemsidan kan ske utifrån sparade backups.

Uppdatering av WordPress, Teman och Plugins​

För att hålla en hemsida säker är det viktigt att den är uppdaterad vilken enkelt glöms och ej prioriteras. Med hemsidan kopplad till serviceavtalet hålls din hemsida ständigt uppdaterad till de senast släppta versionerna av WordPress, Teman och Plugins.

Genomsökning efter skadligheter

Det är lika viktigt att genomsöka sin hemsida efter skadligheter som det är att genomsöka sin egna dator. Regelbundna genomsökningar sker med serviceavtalet och hittas någon skadlig kod eller malware raderas och åtgärdas det som skadats.

Uptime monitor

Med Logofactorys Uptime monitor bevakas hemsidan hela tiden så att den ligger uppe och är online. Om hemsidan av någon anledning går offline skickas en ett alarm och anledningen till avbrottet utreds med mål att få hemsidan live så fort som möjligt.

Fri hjälp och support​

Med serviceavtalet så ingår 1 gratis konsulttimme per månad (timmarna kan ej sparas) som du fritt får använda hos Logofactory bara det är relaterat till hemsidan. Exempelvis kan du få hjälp att ladda upp nytt material till hemsidan eller korrigera något av hemsidans design.

Månadsrapport

För att du ska kunna följa upp vad som hänt på din hemsida så skickas en månadsrapport med sammanställning av alla utförda moment ut varje månad.

Beställ serviceavtal

Vill du säkra upp din hemsida med ett serviceavtal till din hemsida?
Fyll i e-post och hemsida så återkommer Logofactory inom 24 timmar.

gul avdelare